2024-11-05 669 浏览
今日就嚟到一鍋堂,一入到去就見到呢度嘅環境好靚,好乾淨舒服,冷氣夠涼。唔好講咁多,即刻點啲湯底嚟試吓先!我哋就叫咗佢哋出名嘅湯底,咸菜胡椒豬肚湯。毋庸置疑!豬肚超級有嚼勁!胡椒味適中,唔會太過辣,加上咸菜飲一口落去真系會飲上癮。佢哋嘅特色火鍋肉片,一定要叫黎食下啦!首先就有精選進口牛板腱。牛味十足的前菜。牛板腱鮮嫩有彈性,份量又多,而且好多汁!一個字,正。仲有西班牙栗飼豬肉超推介!口感鮮美,淋上醬汁,非常驚喜!栗飼豬肉口感一流,肉味入晒湯底味,真系好好食!😍去皮豬五花肉片與紐西蘭羊卷肉。豬肉滑嫩,羊肉味鮮!肉片充滿肉油香而不膩,啖啖肉好好食!真心推介🫶呢度仲有好多其他特色湯底同火鍋配料,而且價錢唔會很貴,食得又舒服,一定會再嚟!