2024-02-04
走入这家餐厅,空气里已经飘香四溢,绝对系「肚饿三分钟,香味十里传」的典型!今次我点了几款「人气爆灯」的烧烤,每一款都令我充满期待。首先,「焦香够晒捞!」的土匪鸡翼,腌得咸甜适中,皮脆肉嫩,入口即溶,一啖一个正!跟住,必须抢先尝嘅猪扒,外层微焦、内里鲜嫩多汁,「真系惹味攞命」。牛扒方面,软滑嫩口,肉质够晒弹牙,每一口都是「味道炸弹」!当中炙烧过的菠萝,加咗这份「甜唷」,继续为味蕾带来惊喜。至于那个土炮台湾肠,香口得嚟,爽弹又多汁,「真系得你心机」!最后,提提你,每位客仔都送有个超级弹牙的海虾,食到我「心情大好」!而家谂返起嚟,都仲会微笑咁流晒口水呀!全程食物质素得嚟又实惠,一路食、一路倾计,啱哂聚旧好去处。真系「呷得开心又满足」,重点系,「回味无穷」嘅美食体验,确实唔可以错过💥!