2020-12-26
朋友清假,约咗平日出去饭聚一下~喺千色汇见到呢间,食日本嘢嘅餐厅,外面又装饰得几有节日气氛,menu又唔错,就被吸引咗入去啦Order完先黎左杯暖粒粒嘅miso soup先黎左烧物,烧鸡泡鱼 黎到已经好香,热热地,几好赵头 coating嘅烧汁甜甜地﹐好夹!朋友食得好开心,仲话好想即刻 饮返支啤酒lol呢份salad好似好特别咁,朋友话见到poster都有卖!见佢卖相都几好,tornado得黎又几齐整 hahaa 落手又大方。好多蟹柳丝,中草沙律,最特别嘅就系佢有啲薯片碎夹埋又几过瘾,同埋蟹子卜卜,脆脆薯片同salad菜....仲要有点点微辣,interesting 朋友好喜欢牛舌,假期开心下叫多份烧物 黎到见佢都好厚身!咬落好有肉xD, 觉得口感有啲似猪颈肉,朋友又系大推好啦,点都要食返啲饭~~点左份个名好有感觉嘅「忘不了你」hahaa on top系芒果,唔会酸,仲夹埋啲cheese, 中间充满住牛肉,好丰富嘅味道,个人觉得牛香味再浓郁啲会更加分。饭筒表示唔够饭! 要左多份似系招牌嘅卷物盛!有埋店名仲唔系佢包括左加州卷、馒鱼牛油果卷、费城卷同好有份量嘅「火山」。我至like个「费城
Order完先黎左杯暖粒粒嘅miso soup
饭筒表示唔够饭! 要左多份似系招牌嘅卷物盛!有埋店名仲唔系
佢包括左加州卷、馒鱼牛油果卷、费城卷同好有份量嘅「火山」。我至like个「费城卷」worrrr, 其实听个名我真系冇咩头绪系咩,但食落好喜欢!佢系左下中间包住salmon、avocado同埋cheese...好夹成件事
烧物真系由头食到尾都对佢赞不绝口 下次会再黎返啅,特别系鸡泡鱼干!