2012-04-10
见团购29蚊, 食评唔错, 就买左2张去食. 叫人帮我买, 都仲未俾哂钱人 等我啊我会还架1.烧肉眼牛扒三文治: 法包外脆内软, 薄牛肉片JUICY重牛肉味, 配埋蛋黄酱食唔会好DRY, 正啊 2. 照烧鸡扒三文治: 呢个就失色左D, 法包一样外脆内软, 仲有薄薄一层牛油, 香香地. 仲有生菜, 蕃茄, 洋葱配料, 增添了FRESH气色. 可借, 鸡排好似出面一般买的照烧鸡扒咁全啡色, 无左烧的香味, 汁似系超市买到的某炭烧鸡串个汁, 败笔3. 薯条: 即炸, 好香脆, 本身落左少少椒盐, 已经好好食, 拎左4包茄汁谂住点都无用过团购真系会再买, 抵食29蚊而家食个M记餐都要25,6蚊啦服务都OK, 收银见我地用COUPON, 都叫我地MENU慢慢睇要咩包, 洗唔洗转薯条/野饮
团购真系会再买, 抵食29蚊
而家食个M记餐都要25,6蚊啦