2024-06-26 77 浏览
会长之家烤肉长沙湾福荣街506-510号荣发阁地下A1号舖Score 分数:A/80+讲到韩式烧肉,一向高要求嘅我比分都好严谨。今次难得真心比高分,因为我自己实在烧得太好啦~ 多谢!多谢! 我应该可以成为一名高级BBQ员。咁又讲返句公道说话,佢地嘅装修又真系好靓,好比心机去设计,摆设,选色用心(黑色为主,污糟左都不觉得),令人坐得舒服........细心嘅你一定问,同味道有关系? 答:无。系坐得安心和舒服啰。 咁又讲返,佢地用料新鲜嘅,睇得出来货冇耐,证明用货都好快。位置方面,长沙湾内街,睇地图唔太远,行去+揾15分钟左右啦~ 夏天就夜晚先好去,不然热死~不得不提,佢地嘅梳打,无得顶。食住鬼死咁热嘅烧烤,享受著凉浸浸的冷气都唔够,真系要饮返杯冰冻的饮料才足够。这个时候,如果你脑中闪出 “冻野无益”的念头,咁就恭喜你。可以去快餐店食个粟米肉粒饭,唔好学人食咩烧烤啦~
会长之家烤肉
长沙湾福荣街506-510号荣发阁地下A1号舖