2023-07-13 42 浏览
今日放假行街行到攰,最想有个地方可以食少少嘢休息下,睇下我地既menu:☺️👍🏻///////招牌美国BBQ酱烧猪仔骨薯格//////既重点当然系烧猪仔🤣呢肉质非常入味,而且有好多肉汁,好有咬口🤣薯格好新鲜好脆口☺️👍🏻///////芒果鲜虾和风柚子沙律///////中意呢个配搭,芒果同埋虾肉出奇地夹,而且芒果令到沙律更加清新同埋开胃。///////All day breakfast///////食材有牛角包、烟三文鱼、蘑菇、茄汁豆、炒滑蛋、鸡肉肠、车厘茄等相当丰富,摆盘超级好看,吃起来绝对满足,值得一试,其他配料都劲多,非常满足☺️👍🏻好开心可以咁啱经过到呢间铺头😚好啱同friend一边食一边倾计☺️👍🏻👍🏻👍🏻