2019-08-04 325 浏览
#小秘书 今日约咗班朋友出海散吓啲闷气,不过之前果晚瞓得唔好,搞到今朝晏咗起身👉🏻👈🏻 不过今朝起身实在太肚饿,点都要揾啲嘢食先上船😏 我啲朋友成日话住钻石山一定系有钱人🤪点解?佢哋话揾匀成个钻石山都无小食档,吓吓要帮衬啲连锁店真系吃不消💸不过呢排喺荷里活广场对开,终于开咗间小食店「南国小吃」。#小秘书 经过好几次,每次都见到有条小人龙,所以都放弃咗。好在今朝人流唔多,我比钱连攞到食物上手,2分钟内做到。「烧卖」质量唔错,有啲鱼肉味,不过「粉果」就更优胜,馅料口味几传统,而且热辣辣,我比佢80分👍🏻 除咗街头小食,「南国小吃」即有做甜品,我见女师傅都系为客人即叫即做嘅,已经谂咗下次要试吓😋

2019-08-04
$16 (早餐)