2004-11-29 30 浏览
烧鸟亭此店就系以前既南蛮 亭(南蛮 亭已搬到showho区了),但水准就好似番来了,南蛮 亭个烧烤师傅一走了后,水准就大不如前,我好久都无去了,但上星期我朋友突然叫我一起去食饭,原本我唔系咁想去,但因我朋友话再想去试试,于是再去,哗...头菜叫了两串粟米,非常好味,刚想问个师傅系咪把佢浸过糖水,点知后面有个女仔就已经大大声问,系咪浸过糖水架,好好味呀!之后再有其他串烧送上,样样都比以前师傅未走前都好,好有水准,另外得一提既,就系烧鹅肝,身厚汁多味好,我又多一间味美店可去了! 但有美中不足就系服务就差一点,D女士应既态度好似系自己家咁,剩系识得行到客前好一点,但都唔系十分好礼貌,行开一边就变番原形...你估个铺好大咩,行开都系在客既视线内,讲野又大声,好彩野食好,唔系就惨了!