2019-02-09 678 浏览
🥢深水埗食烧鹅饭🥢请支持即刻俾心👍🏻🥢深水埗食烧味烧鹅,一定系谂起呢家,究竟好无食呢🥢烧鹅饭(碟)$61 ,新春期间+$10🥢见到佢要咁贵一碟应该都会好食呱,肉都算系几多,皮都系脆口的,肉质唔韧但其实唔香鹅味,因为比较瘦,而且师傅斩咗只脾俾我,算系值返呢个价钱啦,因为指定脾饭要$72+$10🥢腊味糯米饭$34 加润肠$8 新春期间+$10 🥢$52 食个普通糯米饭有点贵,饭无咩特别,一般货色,润肠蒸到过龙好烂而且咸,下价货式,不推荐🥢新春期间加$10 实在太掠水,因为门口没有写明加$10,呀姐叫晒单入厨房收埋钱先讲话要加$10 , 只说明店内有写,出面无,有点觉得食贵咗🥢店内所有野都系痴立立,卫生程度一般...请按右上角按三点,要按 就唔会错过贴文啦#烧鹅大王#烧鹅#辣#香港美食#香港小店#今晚食咩好#今晚食乜好#食好西#食好西系列#非广告#吃货#吃货日常#吃货人生#吃货日记#支持小店#旅行日记#食评#hongkongfood#food#foodie#hongkongfoodie#eat#eatgoodwes
🥢深水埗食烧鹅饭

🥢请支持即刻俾心👍🏻

🥢深水埗食烧味烧鹅,一定系谂起呢家,究竟好无食呢

🥢烧鹅饭(碟)$61 ,新春期间+$10

🥢腊味糯米饭$34 加润肠$8 新春期间+$10

🥢店内所有野都系痴立立,卫生程度一般

...请按右上角按三点,要按[贴文通知] 就唔会错过贴文啦

#hongkongfood#food#foodie#hongkongfoodie#eat#eatgoodwesteatbadwest