招聘中
月薪 (面议)

火土燒肉

Hearth Yakiniku by ATUM
2024-10-02 556 浏览
以前每年夏天都会去几日wild camping🏕️⛺️ 可以一行就行四日三夜! 虽然好多年无去camping, 开始怕热怕蚊怕无左部冷气, 但对山系既野就依然有一份感情, 有一思念同感觉🙌🏻 系尖沙咀K11既食火土烧肉就绝对系比我地回味一番既好地方🥰 所有Camping 既感觉⛺️番晒黎!! 全部环境, 布置就连餐具🥄都精心设计👏🏻 同我地以前去camping 一样既碗碗碟😀 一样,系要开炉煮食😂 不过今次就好唔同🥰 有冷气冇蚊😀 有啤酒汽水🍺🍺 有好多靓嘅嘢食类别🐖🐄 仲有埋雪糕🍨🍨可以一边开炉一边烧肉, 同时感受camping 乐趣😻餐厅设有唔同既座位摆设🥰 坐埋系camping 既櫈到, 再开埋炉食烧肉🏕️ 劲有风味🤪🙌🏻 野食款式都好多😍😍可以咁样去感受返camping嘅乐趣真系好正!! 另外佢哋仲有户外嘅位置~ 到天气冻嘅时候坐出去感受埋天气嘅凉意咁样就更加正啦😀😀😀