餐厅: 大快活 (帝庭軒一期)
资讯:

亚仔仔要去自修室温习,叫我去买个外卖晚餐。亚仔一向爱吃健康鸡扒红米饭餐,但帝庭轩分店未有提供,所以点了味噌烧巨鸡扒饭。回到家,亚仔打开饭盒,见到鸡扒如图黑炭炭,㶶到根本食唔到,食下去都无益唔会健康。虽然知道烧鸡扒一定会有焦,唔会好似宣传图片咁靓,但烧到 黑炭咁㶶,仲入俾客 攞走外卖,系咪有问题?大集团餐厅的品质保证呢?黑炭鸡扒完全不敢恭维,住村既我们又唔可以即时攞返去分店更换,好彩跟餐有碗咖喱饭俾亚仔填住肚。真心没有预期快餐店要好高品质水平,要求食得入口,无益唔重要, 唔好食到有害。如果烧食物烧到㶶黑炭咁,集团应该检视下系咪继续提供此类食品?如果食品出品差,系咪唔应该俾客呢??外卖返到屋企,食物仲㶶到咁,食唔到,完全无言。集团应该跟进及改善。

亚仔仔要去自修室温习,叫我去买个外卖晚餐。
回到家,亚仔打开饭盒,见到鸡扒如图黑炭炭,
㶶到根本食唔到,食下去都无益
唔会健康

大集团餐厅的品质保证呢?

黑炭鸡扒

外卖返到屋企,食物仲㶶到咁,食唔到,完全无言。
集团应该跟进及改善。