2020-03-26
📍Pici #happytreats_tst✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ Lunchset $148-🧆Homemade meatballs 秘制肉丸肉类新鲜,加埋巴马臣芝士同番茄酱,几开胃但就唔算好特别😬-🍝 Tagliolini 细扁面 (+$28)你睇吓佢啲鲜刨黑松露😍😍😍意粉质地亦都好特别,好弹牙既al dente口感,果然系Handmade!!🥳用咗白松露汁去煮,再加埋少少红葱头,成件事嘅配搭真系好完美🥺🥺系香港最爱嘅意粉之一❣️-🍰Tiramisu食得出系正宗蛋黄打出嚟嘅tirimisu,成件事特别香浓(肥)😹手指饼亦都浸满expresso,咖啡味十足🤤但稍嫌湿咗少少,不过如果你钟意软绵绵嘅tirimisu,都会好啱你😝-🍮Panna cotta呢个奶冻系超!级!滑!奶味好香浓,配埋酸酸甜甜嘅红莓酱,就算食完个main好饱,食甜品都完全唔觉得滞✌🏻-餐厅装修系欧陆vintage feel,坐喺度食嘢都觉得好chill好舒服~啲侍应每次收野都会同你倾下偈🤣超级nice😛上次喺湾仔/上环分店食(唔肯定系咪每间分店都有),生日可以order bday plate,有埋即影即有服
🧆Homemade meatballs 秘制肉丸
肉类新鲜,加埋巴马臣芝士同番茄酱,几开胃但就唔算好特别😬
🍝 Tagliolini 细扁面 (+$28)
🍰Tiramisu
🍮Panna cotta
餐厅装修系欧陆vintage feel,坐喺度食嘢都觉得好chill好舒服~啲侍应每次收野都会同你倾下偈🤣超级nice😛上次喺湾仔/上环分店食(唔肯定系咪每间分店都有),生日可以order bday plate,有埋即影即有服务,系一个几好嘅庆祝地方🥳
Tagliolini
Tirimisu