2021-10-10 169 浏览
之前试过呢度嘅Afternoon Tea, 而家写返个食评先。✨✨✨(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)充满少女感嘅精致花艺下午茶🌺~welcome drink 送上玫瑰汽酒~ 刚好坐到玻璃窗坐位既位置,而且呢度嘅楼底非常高,坐系梳化位置十分写意,休闲过了一个愉快嘅下午🤍🤍(///▽///)✨✨呢度有餐车服务提供无限添加scone及指定5-6款咸点~✨✨个人认为咸做得出色!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)佢哋嘅虾多士、同埋蘑菇酥好出色!✨❤️侍应会不停推住餐车问我哋会唔会添加部份咸点👍🏻✨整个afternoon tea set嘅配衬花艺摆设非常美观,岩哂钟意打卡嘅朋友仔🌸✨(´▽`)致于订位方面,真系要睇实佢地发放既网上订位时间~(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 餐厅嘅每个打卡位置都装饰得别具格调同特色~由门口位置行到入餐厅,摆咗有几个打卡位,而最特别最靓嘅系粉红花花隧道🤍✨简直令在场嘅每一位少女心爆发🤍✨

侍应会不停推住餐车问我哋会唔会添加部份咸点👍🏻✨