2020-06-27
去台湾旅行嘅时候有好多美食嘅引诱 冇试过呢款toast😭见葵广有又近我 就过下口瘾先😚呢到总共有九只款可以拣 有甜有咸 除咗紫薯同芋泥仲有地瓜🍠一定有一款啱你✨不过...今次有少少唔开心...因为营业时间系12:00 但系我哋等到13:30先开☹️好彩今次食左两款都劲好食🥰虽然佢劲多馅 但系都冇整淋到个包 食落仲系好脆卜卜🤤冇白等到嘅感觉😳.紫薯Oreo吐司💜 $38我钟意食呢款甜嘅多啲😚紫薯相对冇芋泥咁厚 但系咁嘅份量就啱啱好 食落冇咁济😳原本以为个馅得紫薯同埋Oreo 点知佢仲搽左层炼奶?🍼食落有啲似奶酱多😂因为已经有Oreo 所以甜左少少🤏🏻不过好彩都冇盖过淡淡嘅紫薯清甜味🤩反而Oreo有啲失色~~整得太碎同埋淋晒 冇乜口感🥺.芋泥肉松吐司🧡 $35两边嘅芋泥同肉松分怖得好唔平均🙈一边好厚芋泥 一边就好多肉松🤣不过因为我唔太好肉松 所以就食咗另一边😎芋泥相对上冇紫薯咁甜同咁浓味🤫同埋肉松嘅份量都多 存在感都几高 所以食落个味都几出🧐呢个toast芋泥个口感我好满意 整得好绵密 好滑😍最钟意就系佢唔甜 食到天然嘅芋香味😋
紫薯Oreo吐司💜 $38
芋泥肉松吐司🧡 $35