2023-01-11
🥪爆馅足料铁板三文治 — HAND3AG 依家位于观塘APM附近嘅HAND3AG ,无论门面、装修都好有cyber嘅感觉,主打多款爆馅铁板三文治、炸物小食等食物,除咗观塘之外,尖沙咀同旺角都有分店~🥪游日懒人铁板三文治($73)材料好丰富,有吉列和牛汉堡、照烧北海道帆立贝、芝士、生菜,并配上他他酱及香蒜柠檬蛋黄酱,带子沾满左照烧汁,带子边煎到有少少脆脆地,而铁板三文治有落牛油🧈煎得好香脆,吉列汉堡扒肉质好软熟😍沙律酱有小黄瓜粒,整体食落去唔会干争争!🍚野菌鸡肉卡邦尼炖饭($88)炖饭面头舖上芝士,中间有野菌🍄鸡肉粒🐤饭粒食落有咬口,味道都不错🦀自家制蟹肉忌廉饼($38)🍤脆脆芝士虾球($38)两款炸物嘅炸粉都炸得好金黄薄脆,而蟹肉忌廉饼好似饮紧忌廉汤蓉咁😍👍呢度仲有面包卖,喺度买咗软绵牛乳云朵生吐司($20)做早餐🍞🤣
🥪游日懒人铁板三文治($73)
🍚野菌鸡肉卡邦尼炖饭($88)
🦀自家制蟹肉忌廉饼($38)
🍤脆脆芝士虾球($38)