2019-05-10 681 浏览
🔹自选能量碗 $78 | 448kcalProtein:12小时慢煮丹麦叉烧配石榴叉烧汁🥩Side:烤蘑菇🍄+水煮西兰花🥦+泡菜Base:健康菜饭🍚-叉烧有5大旧,每旧都又大又厚,虽然系瘦叉烧但一啲都唔会干唔会柴!不过有一两旧有少少脂肪但整走佢就ok了~我想讲我十世无食过叉烧😭以前我最爱就系鸡同叉烧😭食落去𠮶下真系好满足,好挂住叉烧嘅味😭酱汁我就只系试下味,可能因为我只系点好少(?)我食唔到石榴味,定还是石榴叉烧汁系一个term?😂反而食到好大阵肠粉用嘅甜酱味~个人觉得有少少醎🤣烤蘑菇做得好出色!!!好juicy嘅菇菇再加啲黑胡椒真系正!泡菜就同出面食开嘅无咩大分别,而西兰花都系就咁白烚.到个饭啦,我见到个份量真系吓死!我觉得好似有成2碗咁多😱啲饭偏软,我都系钟意食粒粒分明嘅硬饭多啲😆
🔹自选能量碗 $78 | 448kcal
Protein:12小时慢煮丹麦叉烧配石榴叉烧汁🥩