2021-05-13
觉得猫猫可爱但又对猫毛有D敏感,呢间餐厅就可以满足2个愿望!见到D咁可爱嘅相真系心都溶埋!我地散叫左2个main 再upgrade做套餐,加$30多4样野都真系几抵。南瓜汤甜得黎唔漏又大碗黑醋沙律再加烟鸭胸系上面,烟鸭胸份量都几多,饮个汤食个沙律都有两份包surprise 嘅系度呢有西班牙海鲜炒饭叫!仲要价钱都几亲民!酸酸甜甜几开胃,海鲜份量又算唔吝啬,如果煮得干身少少会再好D!呢只德国猪手一上枱真系不得了!够晒有霸气!店员会特登攞上黎问会唔会需要影张相先再攞入厨房帮我地切,够晒贴心!切成一粒粒方便食用,唔驶要自己慢慢切切到手都攰埋先得几件食!饮品叫左一杯Banana milkshake 一杯Mango milkshake,个人觉得Banana milkshake比较出色,自然嘅蕉嘅香甜,light 又fresh嘅感觉!甜品有柚子cheesecake同埋朱古力mocha蛋糕选择!柚子cheesecake味道几清新,唔会太甜,几欣赏!
南瓜汤甜得黎唔漏又大碗