2022-08-12
早已听闻bforbagel有几出色🙌🏻今日一试 果然令我非常滚动😭💓包包经过24小时低温发酵 质地扎实但富有无穷弹性好欣赏细密烟韧同时唔会咬到你牙较软而且无油少糖 两个爱包之人都表示好好食!!真心要用最大力拍手🥰👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻✐ ✎ ✐ ✎ ✐ ✎ ✐ ✎⍥ 咸蛋黄芋泥肉松 ❙ $42呢粒完全系心心眼😍左!中间系原粒咸蛋黄,卖相已经令我垂涎欲滴,切开里面系超级无敌足料,芋泥肉松毫不吝啬🥰各方都配合得天衣无缝,每啖都系幸福!!!肥2kg都要食!!!⍥ 泰茶酱芒果乳酪 ❙ $48附上一小杯泰茶,依个人喜好落多落少。贝果大约有九成都系芒果cc😆系夏天既味道,配上香浓滑溜既泰茶酱,唔会食到好漏,而且分量调配得好balance,甜度适中,出奇地夹左👏🏻几惊喜既口味㖞~⍥ 原味巴斯克芝士蛋糕 ❙ $55🤤虽然自己都识整,但中间咁流心又好令人心动💓质地幼滑,奶味唔算好劲,入口轻盈细软,甜度岩岩好!食完真心无负担,好岩我口味😋刺激到我立即想焗一个派街坊🤣🤣🤣⍥ 京都香月园焙茶 ❙ $48出色拉花,焙茶香浓,唔会太苦涩👍🏻
今日一试 果然令我非常滚动😭💓
包包经过24小时低温发酵
质地扎实但富有无穷弹性
好欣赏细密烟韧同时唔会咬到你牙较软
而且无油少糖
两个爱包之人都表示好好食!!
真心要用最大力拍手🥰
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
✐ ✎ ✐ ✎ ✐ ✎ ✐ ✎
⍥ 咸蛋黄芋泥肉松 ❙ $42
⍥ 泰茶酱芒果乳酪 ❙ $48
⍥ 原味巴斯克芝士蛋糕 ❙ $55
⍥ 京都香月园焙茶 ❙ $48
出色拉花,焙茶香浓,唔会太苦涩👍🏻