2021-06-21 888 浏览
都有一段时间冇去过竹寿司,趁住父亲节再去同屋企人试下。铁板烧只有两个餐可以拣,$980 / $1380 ,两个餐都有优惠,二人同行,一人免费,都真系几抵!我哋叫咗四个$980嘅餐。食物质素好,唔在话下啦,摆盘易好有心思,十分IG-able。令我最surprise 嘅反而系服务!我个仔叫咗杯冰水,但系佢饮得好慢,半餐饭杯水都好似未饮过咁。待应姨姨好细心,佢问小朋友系咪怕太多冰,使唔使换过一杯冇咁冻嘅俾佢。另外,每次我同佢讲:「唔该。」嘅时候,佢都会答返我:「唔使客气。」好多时我同D待应讲:「唔该。」我都得唔到回应😅竹铁板烧系Bar 枱形式,所以櫈都系高櫈,小朋友坐就会麻烦啲,会吊脚,需要大人帮佢坐好,同推埋张櫈去张枱度。所以带比较细个嘅小朋友去要留意。
都有一段时间冇去过竹寿司,趁住父亲节再去同屋企人试下。