2017-08-17 984 浏览
好耐冇食自助餐,有六五折咁抵都试得过,果然去到都见到几多人!冷盘方面,生蚝蟹脚小龙虾翡翠螺青口鱼生都齐,生蚝唔大只但鲜甜。热食选择唔算好多,不过竟然有片皮鸭!见师傅落力推销,攞左一碟试,味道系唔错,皮香同埋唔肥,鸭肉都腍,见都多人攞,唔执输攞多碟!见仲有个陈皮生煎金钱鳝,卖相吸引,食落好香同入味!师傅大力推荐下我都有encore  XDD 其他热食好似新鲜grill的BBQ野食、即煮意粉、咖哩、海鲜饭、海鲜汤等等都OK,refill得都算快。食到咁上下系时候甜品时间,除左必食movenpick,个人都好喜爱食cake,有4、5款拣,味道可以,最正系有冰花雪梨银耳炖天山雪莲!即刻抢左,胶质超重,好润唔会太甜!值得一赞系全晚嘅staff见到都好nice,好有礼貌,收碟又快,俾个叻佢地!

2017-08-15