2024-08-26
相信睇到e个圈圈⭕️唔会陌生,香江花月平时睇IG已经好吸晴,今次🐷先生话同我庆祝,所以到我可以黎感受下佢打卡既威力喇💕黎到餐厅怀旧风嘅装修,如果着套唐装嚟有少少去返50年代嘅老香港咁,有好多打卡嘅地方👍🏻一坐低就会上杯苹果茶,只金鱼杯真系好靓呀,好想屋企都有一只摆下😉睇中左佢$288个双人餐,野食种类都唔少,而且已经包左一个基本汤底,七样嘢食(包括蟹籽墨鱼丸、午餐肉粟米饺、芝士肠、鸭血、脆骨腩、乌冬、时令生菜)。再加两碟牛,性价比好高。嚟到真系要试吓佢啲手打丸呀,非常高质👍🏻脆骨腩鱼肉系爽口㗎,之后就紧系点都要叫佢个牛圈,做紧优惠$288可以有一个9款唔同位置既牛食,味道由浓至淡都有,最欣赏佢个黄喉,好爽口,另外有d贵d既围有埋海鲜个d,下次同多d朋友黎再试😆临走嘅时候我同🐷先生先发现,餐厅原来有个角落有间波波灯镜房,真系喺度影相都可以玩好耐😌另外有个柜装左d甜品,造型好可爱,要揾次嚟试吓佢啲点心😙
另外有个柜装左d甜品,造型好可爱,要揾次嚟试吓佢啲点心😙