3天前
牛大人台湾火锅吃到饱 (PopCorn)冇错呀我又来牛大人打边炉喇,今次见佢出咗个五周年嘅日本黑毛和牛A4+套餐,即刻过嚟试试~随套餐会送每位两粒澳洲M9和牛牛丸同埋海鲜拼盘~海鲜拼盘入面有鲍鱼,带子,圣子仲有蚝,其实都真系几抵!除此之外,套餐入面仲有任叫嘅鲜甜鲍鱼,古法醉鲍鱼,炭烧盐葱鲍鱼同埋柚子烧汁鲍鱼三款鲍鱼入边我最钟意盐葱鲍鱼,非常香口~~黑毛和牛油花劲靓,和牛又腍又软滑,每一碟上到枱都咁靓,keep到水准~除左日本A4黑毛和牛任食,仲有伊比利亚黑毛猪梅肉,呢款猪超级高质!当然Level 3嘅美国SRF极黑牛,安格斯牛小排同埋封门柳,同埋其他小食都系继续无限供应啦~Häagen-Dazs都唔再系每人一杯 可以无限任食!!!任食边炉黎讲,牛大人真系性价比之冠📍将军澳唐贤街9号PopCorn 2楼PopFood 3号舖#yummyfood #hkfood #hkig #hkfoodie #foodie #delicious #hkgirl #hkrestaurant #hkfoodblogger #foodiehk #hkfoodshare #delicious #instaf
随套餐会送每位两粒澳洲M9和牛牛丸同埋海鲜拼盘~
三款鲍鱼入边我最钟意盐葱鲍鱼,非常香口~~
Häagen-Dazs都唔再系每人一杯 可以无限任食!!!
任食边炉黎讲,牛大人真系性价比之冠
#yummyfood #hkfood #hkig #hkfoodie #foodie #delicious #hkgirl #hkrestaurant #hkfoodblogger #foodiehk #hkfoodshare #delicious #instafood #hkfoodlover #hkfood #instagram #lovefood #相机食先 #手机食先 #美食日记 #将军澳 #将军澳美食