今次黎左牛大人打边炉,我地今次拣左120分钟日本A4黑毛和牛火锅放题😎点选日本黑毛和牛A4+套餐,赠送M9和牛牛丸及海鲜拼盘之外,仲可获节日礼品盒「KitKat Tinbox – To Do List」 (开始派发日期: 2025年1月20日/每2人一份),仲有仲有可获Maybelline彩妆产品一份(一人一件)😝酱料区同自助区都系好多元化🥰包你一定饱肉类方面,我地叫左黑毛和牛A4+、SRF黑牛、安格斯牛小排同埋伊利比亚黑毛猪梅肉!黑毛和牛A4+同SRF黑牛既肉质细腻,油花分布均匀,带有浓厚牛肉香味,入口即溶!安格斯牛小排则肉质鲜嫩多汁,至于伊利比亚黑毛猪梅肉入口滑嫩😗另外任食果啲鲍鱼超鲜甜,小食类别仲有『鲍鱼三吃』,包括古法醉鲍鱼、炭烧盐葱鲍鱼及柚子烧汁鲍鱼😎除左鲍鱼三吃,仲新推出3款「Maybelline限定小吃」,包括:麻辣鸡脚、酸辣土豆及BB辣鸡软骨❤️另外1月推出新联乘,有KITKAT脆皮雪糕批,我都食左条,唔会好甜,正👍🏻最后!凡消费即送牛大人利是封/牛大人挥春(送完即止‼️)
可获Maybelline彩妆产品一份(一人一件)😝

酱料区同自助区都系好多元化🥰包你一定饱

最后!凡消费即送牛大人利是封/牛大人挥春(送完即止‼️)