2024-03-11 66 浏览
麻辣小聚唔同地方都有分店,观塘都有,今日就黎试下呢度既任食火锅放题!锅底已经系任食,5款选择,每款都可以食,我地特别试佐美娃牛仔肉干锅,系香港真系未食过牛娃啰!!牛娃其实系田鸡🫢平时真系无咩机会食到,原来肉质系咁嫩咁滑,一啲都唔鞋,比起鸡肉更加鲜嫩,而且干锅系用辣椒去爆炒,吸收晒啲辣味,入味又香,同锅既牛仔肉都好嫩,肉质好好,口感好好,干锅又有莲藕呢啲其他配料,口感味道丰富!!另外就系麻辣小龙虾,近期热爆既内地名物🤭呢度同样任食,上枱都好快,小龙虾都唔细只其实,几厚肉,肉质鲜美,亦都好吸收到啲辣味,再点多啲辣汁咁食就更加惹味!仲有任食既当然就系火锅,配料多到唔会食得晒🫣西班牙黑毛猪切成薄片,肉嫩鲜味,猪味浓郁,猪肉界既和牛,口感极柔软,打边炉一流!另外唔同既丸都好食弹牙,好似龙虾丸墨鱼丸都好好食!