2024-08-15 235 浏览
一向都知道呢间餐厅牛扒好出色,所以一直都想试,果然冇失望😍北海道刺身带子沙律好refreshing既前菜,带子好鲜甜,有埋三文鱼籽令口感更丰富。望落去份量唔算大,但两个女仔食就啱啱好。烩蕃茄牛面肉扁意大利面牛肉好嫩、入味,佢个面口感好好,蕃茄酱都好有层次。炭烧美国16安士USDA安格斯肉眼牛扒配法式薯蓉(牛肝菌牛肉原汁)全晚最钟意就系呢块牛扒,真系一分钱一分货,牛扒真系特别香,好juicy,份量十足,薯蓉都好creamy,两样野夹埋就系perfect match👍🏻78%黑朱古力心太软蛋糕外脆内软,每次见到流心朱古力就会好有满足感。而且朱古力味好浓,我平时唔钟意食黑朱古力都觉得好好食,甜度同云呢拿雪糕好夹。Pandan de Coco班兰蛋糕就食得多,斑斓味饮品就比较少见,今次叫呢杯mocktail有coconut milk、pandan syrup同lime juice,椰子控必试。
一向都知道呢间餐厅牛扒好出色,所以一直都想试,果然冇失望😍

北海道刺身带子沙律

烩蕃茄牛面肉扁意大利面

牛肉好嫩、入味,佢个面口感好好,蕃茄酱都好有层次。

炭烧美国16安士USDA安格斯肉眼牛扒
配法式薯蓉(牛肝菌牛肉原汁)

78%黑朱古力心太软

Pandan de Coco