2020-02-04
哩间餐厅有啲难揾,一间隐世小店, 感觉好似 去咗外国😊 原因系佢嘅啤酒同埋系任食薯条!!!虽然等位都要一啲时间, 但系员工态度非常热情, 好用心介绍畀我知道牛扒分别, 等我唔使花多眼乱拣得咁辛苦。 佢系嗌一个牛扒煮食再额外加钱要餐汤沙律同任食薯条, 我建议加因为薯条真系好抵食😊 虽然我哋两个女仔食到后段已经好饱, 我叫咗个 blackjack牛扒,我未食过桃汁整嘅牛架!原来咁好食! 另外我个friend就要咗另一款牛扒, 我都食咗佢一嚿蒜头好好味,最重要系我要七成熟真系七成熟, 食落系好淋同埋有牛肉汁。另外我叫咗个手工啤, 食牛扒饮啤酒真系一个享受, 不过用餐时间有限, 虽然上餐都好快唔会话急住食 ,但都唔可以慢慢叹。整体嚟讲虽然有少少贵同埋要等,但我觉得都值得
整体嚟讲虽然有少少贵同埋要等,但我觉得都值得