2023-01-16 103 浏览
经过黄埔天地一定会比呢间Pastime Cafe吸引住!门口嘅希腊风蓝白装修真系好靓💙🤍餐汤系我最爱嘅蕃茄浓汤~ 如果整过嘅都知道蕃茄浓汤好麻烦!! 真系好好饮 浓稠度适中 法包除得来又有咬口 好食!黑松露意大利饭配天妇罗大啡菇 水准正常 有咬口同埋黑松露味好浓~ 大啡菇天妇罗超Juicy! 一咬落去爆汁~双色胡椒火烧安格斯西冷牛扒 系我食过最特别嘅牛扒!用两种唔同嘅胡椒铺满牛扒再烧 成块牛扒都充满着胡椒辛辣嘅刺激感 钟意食胡椒嘅人一定要试吓!最后仲推介西柚特饮~ 好refreshing好好味!! 有少少乳酸味~除咗食物质素 环境都系令我好钟意嘅一个点 蓝白嘅设计好舒服好有去咗希腊嘅感觉~