2023-06-16 149 浏览
事关有同事移民,庆祝佢系外国一帆风顺,前几日专程来到位于上环Tabel ,食好野,本身一早已经有留意,终于有机会可以食到啦😎店员服务十分好😎经介绍下跟佢择左几款菜式,充满著期待,呢度环境都相当写意,放慢节奏慢慢享受呢个时间😋🍲Signature dish - 63C Egg, Lobster foam, Hokkaido Uni.⭐️真系好好味阿,呢个温泉蛋有唔同既味道,充满著丰富蛋白质,食到里面有甜甜地既味道,又想像到温泉蛋好似系海洋里面既感觉,多重味道又有唔同感觉⭐️🍛Amuse Bouche - 芝士油条配烟熏鲱鱼鱼子酱⭐️小食之中面又细细粒几得意,卖相就好似一个甜品一样,食到有芝士味,里面也有鲱鱼鱼子酱,好正⭐️🍲Starter - Mediterranean Blue Fin Tuna Belly, Applewood Smoked.⭐️呢碟真系十分欣赏,佢既金枪鱼系大豆汤里面快速经过腌制,食到个味道带点咸味又有鱼香味,仲食到有烟熏味,就好似BBQ咁,做到好入味,而且绝对系用天然疗法制作,唔需要依靠味精,仲食到一些萝卜添⭐️🍝Pasta⭐️第一次食咁鲜甜既海胆泥,捞埋佢一齐,然后都食到几种

🍛Amuse Bouche - 芝士油条配烟熏鲱鱼鱼子酱

🍝Pasta

⭐️第一次食咁鲜甜既海胆泥,捞埋佢一齐,然后都食到几种口味,酱汁有好重既草莓,而且佢既天使面真系好好食,几岩我地少女既口味⭐️

🍖US prime Ribeye.

⭐️呢个顶级肋眼牛排来自于美国,牛味十足,整块牛都被牛既油包著,充满晒营养之余口感丰富,牛肉质感真系好好,好柔软,食得出系顶级牛排,终于揾到一间好食既牛排,以后系度食牛好选择⭐️