2024-02-24
花园餐厅都唔系第一帮衬,今次客人有d结婚择日问题想我俾俾意见,约系旺角中心花园餐厅见面。但旺角中心哩间就系第一次,论环境最正系豉油街仕德福酒店隔离果间,但已经无咗,最差系太子始创中心对面落地牢果间,超污糟!而哩间分店环境算唔错。我点咗份铁板黑椒牛柳,白汤。首先,铁板餐最最最重要就系块铁板必须热到辣手,要发出咋咋声,哩一点花园餐厅达标!我点7成熟,牛柳口感松软 Juicy,满意。但黑椒汁唔合格,我要求黑椒汁另外分开,无淋上块牛柳上,点黑椒汁时味道极淡,但闻上去有黑椒味,奇怪。我喜欢嘅三色豆无出现系铁板上,失望,虽然依家D三色豆质素其差!白汤唔够浓郁,质感比较水,味道偏淡.服务一般,不论D待应是男是女,一律全程黑脸,哩方面俾唔到高分.开餐据完扒,就开始帮客人讲解结婚大日子了! 先恭喜新婚愉快先啦!
我点咗份铁板黑椒牛柳,白汤。
我点7成熟,牛柳口感松软 Juicy,满意。
白汤唔够浓郁,质感比较水,味道偏淡.