餐厅: Verde MAR
资讯:

2024-04-26 849 浏览
召唤牛油果爱好者!🔖Taco💰99呢到嘅Taco可以比客人选择唔同嘅玉料,而我哋今次拣咗嘅就系鸡肉😋然后再夹杂住牛油果酱、洋葱粒同蕃茄粒😍一啖咬落去,绝对系超满足!不过个饼皮就会偏软身啲,馅料比较容易跌出嚟,食嘅时候就要小心啲🙈💫推荐指数: 8.5/10​🔖Super Nachos 💰158Nachos同样都系可以拣唔同嘅肉料,而我哋同样都系拣咗鸡肉🐣同埋份量都好多㗎🥰有满满嘅牛油果酱、蕃茄粒同芝士🤓个人认为呢个taco冇喺出面食到嘅咁浓味,相对较为清新啊😙💫推荐指数: 9/10​🔖Slow Cooked Beef Cheek Barbacoa💰189超细嫩嘅慢煮牛肉配上浓郁嘅牛肉汤,呢道墨西哥菜味道相当唔错啊😚感觉有啲似台湾嘅牛肉面啊🤣呢道菜式仲配咗洋葱同芫荽🌿我哋先将呢啲配菜摆入牛肉汤入面,然后再将牛肉夹喺墨西哥玉米饼内,最后蘸上酱汁,味道同口感都非常有层次!💫推荐指数: 8/10​🔖Homemade Churros💰78Churros可以算系我其中一款好钟意食嘅甜品🫶🏻呢到嘅Churros外脆内软,仲带有少少烟靭嘅感觉🙈一上枱嘅时候已经闻到好香嘅玉桂味,食嘅时候再加上浓稠嘅朱古力
召唤牛油果爱好者!

🔖Taco

💰189
💫推荐指数: 8/10​

🔖Homemade Churros
💰78
Churros可以算系我其中一款好钟意食嘅甜品🫶🏻呢到嘅Churros外脆内软,仲带有少少烟靭嘅感觉🙈一上枱嘅时候已经闻到好香嘅玉桂味,食嘅时候再加上浓稠嘅朱古力酱,自然就更加滋味啦☺️
💫推荐指数: 8/10
  • Super Nachos
  • Slow Cooked Beef Cheek Barbacoa
  • Taco
  • Homemade Churro