2020-01-27
最近去好多黄店大排长龙, 系尖沙咀行左好多间, 甘岩呢间净返2个位, 就入去试下😎环境好舒服, 设计文青, 部份系榻榻米位, 座位都好阔落, 装潢以热带植物为主, 仲有粉红灯牌, 好岩打卡!😍🥑身为牛油果控嘅我地, 见到menu有大量牛油果美食, 即刻心心眼😍😍所以食物同饮品都拣左用牛油果制作既😆😆谂起成个口都会充斥住牛油果香, 实在太正!🤤.🥑主食拣左牛油果蟹棒带子温泉蛋丼, 卖相好靓好colourful, 牛油果份量唔少几creamy,烧过嘅带子好滑, 蟹棒好鲜甜, 温泉蛋煮得岩岩好, 拮穿佢下好治愈, 流心蛋浆捞埋日本饭一齐食好夹!👍🏻仲有满满嘅沙律菜围住, 好fresh同健康!👍🏻.🍹饮品见到有我地最爱既抹茶加牛油果既奶昔, 个配搭几创新, 忍住唔住点来试试, 不过本身牛油果同抹茶味系淡身d, 所以香蕉味盖过左少少, 整体不会太甜, 好健康嘅饮品!🤩.餐厅食物整体感觉好健康, 仲有唔少牛油果, 海鲜同健康美食, 下次再黎encore~😋而且进食无限时, 系同朋友来吹水同hea既好地方!☺️👍🏻❗️更多美食分享, Follow Instagram: Foodmarker.hk , 可
谂起成个口都会充斥住牛油果香, 实在太正!🤤
烧过嘅带子好滑, 蟹棒好鲜甜,
仲有满满嘅沙律菜围住, 好fresh同健康!👍🏻
而且进食无限时, 系同朋友来吹水同hea既好地方!☺️👍🏻
❗️更多美食分享, Follow Instagram: Foodmarker.hk , 可以比个like我地, 大家的支持好重要😚➡️ https://www.instagram.com/foodmarker.hk/