餐厅: Verde MAR
资讯:

2024-07-15 119 浏览
朋友话想食墨西哥嘢 于是我地就拣左黎呢间食!唔知系唔系因为地点有d唔方便,一去到餐厅好少人,有d惊中伏。坐低我地就叫左:-🥑 Avocado tostada $89牛油果切成一片片整到成朵花咁,舖系脆卜卜嘅corn tostada 上面,令成个口感多左好多层次 😋 卖相同味道都👍🌮 taco $99一客有3件 有好多种馅料可以拣 而我地就拣左鱼、鸡同牛 佢配埋d洋葱同番茄好好食!+$10 仲可以转gluten free嘅皮添啊!

坐低我地就叫左:-
🥑 Avocado tostada $89

🌮 taco $99
+$10 仲可以转gluten free嘅皮添啊!

用餐时段