2017-12-27
本人好中意去cafe, 就系好中意cafe比到人好舒服既感觉。鸟语既地大吾算好大,胜在有吾同种类既桌椅,有沙发、他他米同长枱。香港有他他米坐既餐厅吾多,所以都几特别,可以同朋友系度hea一个下午,又可以影下伪文青相😎有霓虹灯,潮味浓,系一个打卡位📷.牛油果温泉蛋多士 $78 卖相靓靓💕成碟都好绿色,好健康既感觉。 温泉蛋好滑望见都好治愈🤤牛油果熟度岩岩好👍🏼 美味又有益😋 加上食用花作点缀,更加吸引!.牛油果软壳蟹伴加州牛油果沙律米纸卷 $88 皮薄馅靓!蟹肉几大旧,其他馅料又多,味道富有层次感。.日式焙茶芝士蛋糕 $48 焙茶味都几浓郁,蛋糕既软硬度适中,口感几好,蛋糕都吾细件,价钱都合理既。.我拣左苹果玫瑰红茶 $48 苹果同玫瑰味都突出,而两者系好夹的!好好饮😍👍🏼不过如果大壶啲就好喇。一边叹cake,一边品茶,人生一乐也😁
有霓虹灯,潮味浓,系一个打卡位📷
牛油果温泉蛋多士 $78
牛油果温泉蛋多士
牛油果温泉蛋多士
牛油果软壳蟹伴加州牛油果沙律米纸卷 $88
牛油果软壳蟹伴加州牛油果沙律米纸卷
牛油果软壳蟹伴加州牛油果沙律米纸卷
皮薄馅靓!蟹肉几大旧,其他馅料又多,味道富有层次感。
日式焙茶芝士蛋糕 $48
焙茶蛋糕
焙茶蛋糕
我拣左苹果玫瑰红茶 $48
苹果玫瑰红茶
一边叹cake,一边品茶,人生一乐也😁