2019-11-15
🥑🥗Avobar🥑🥗《尖沙咀》 伦敦人气牛油果专门店 之前听到话要排好耐但系闲日嘅夜晚黎 虽然都full但系都唔使点排🤪继续试下k11musea 嘅餐厅 Avobar主打一系列牛油果菜式,例如汉堡包、沙律、三文治、甜品及饮品 等牛油果融入多种菜式Avobar cobb salad 🥗 🥑($128)有粟米、车厘、茄烟肉、虾🦐、queso fresco(芝士)仲有只好得意嘅鸡蛋🥚外面有啲蛋黄酱包住只鸡蛋咁样嘅 Egg royale toast ($128)三文鱼配两只好得意嘅蛋整体来说是不错的牛油果很软熟🥑🥑如果想食清啲健康啲可以试吓🤔价钱当然是贵了少许很多人说不值得但是平时普通出去食沙律菜个价钱都唔系平 所以我觉得价钱就差唔多啦!不过值得一提是 d waitress 冇乜礼貌😤😤😤😤
Avobar cobb salad 🥗 🥑($128)
Egg royale toast ($128)
三文鱼配两只好得意嘅蛋