2017-08-27
近排系FB既一个PO见到呢间餐厅,卖点系有好多用牛油果做既西餐,作为牛油果FANS既我就紧系唔会错过喇~其实之前BOOK左一两次都系full booking,今次终于系星期四既夜晚BOOK到位我地2个人叫左2个主食,一个小食同一杯野饮,份量岩岩好。野饮我地叫左焦糖朱古力,卖相好靓好吸引!!饮落味道都唔错,唔会太甜,但系繁糖味就唔太明显。牛油果PIZZA系我黎之前已经决定左要叫,果然冇令我失望;)PIZZA系属于薄底,食落好脆似饼干,上面铺满左蟹肉沙律同大片既牛油果,材料配答都几MATCH鸡翼系叫主食之后加$25叫既,外层酸酸甜甜咁,食落有一阵柚子香,感觉非常清新,出奇地好食!作为牛油果控既我净系叫个牛油果PIZZA紧系唔够喇~再叫多左个牛油果大虾意粉。意粉卖相都非常吸引呀,铺满左4只大大只既干煎虾,非常鲜甜;意粉食落有牛油果独有既香味,再加多少少蒜味咁,好好食,满分推荐!整体而言呢间以牛油果作为卖点既餐厅食物水准都相当唔错,价钱适宜,冇令我失望!