2023-03-03 94 浏览
不知不觉间真系有段时间无打边炉,经朋友介绍下呢间好好食,叫埋成班朋友来食,一早约定时间,到时唔洗等咁辛苦,食完下场再去饮野🫰🏼🍽️本地手切牛 $398我地多人叫呢盆份量刚好,美丽既摆法已经好吸引,采用本地牛颈脊,抓边,好新鲜色泽鲜艳,食到停唔到口🍽️新鲜鸡子$138好少可会有鸡子,难得有鸡子当然唔洗客气啦,非常之好食,里面多汁丰富,不过食果时真系要小心个咀仔🍽️手包饺拼盘 $88自家制人手包出黎既饺子真系特别好食,每一位既份量大小都一样,入面系鲜甜美味,而且饱肚感十足呢款都系平时会必食,种类都繁多,全部都好有质素,个个都食到好饱我地有7个人,有两种口味分别台式麻辣新鲜鸡红冰豆腐同埋胡椒猪肚鲜粉肠啱晒所有人既口味
🍽️本地手切牛 $398
🍽️新鲜鸡子$138