🧇五香肉丁炒蛋 配沙嗲花生酱 牛窝夫($98)上次食左个好正路嘅牛油果烟三文鱼款 今次试个创意啲嘅 我嘅结论系要试创意嘅!因为味道系前所未见 震撼的😂食正路嘅都系好食嘅 但食左五香肉丁呢个 系深刻印象到我而家一路打都仲系谂起个味 同牛窝夫个味系夹 牛窝夫外脆内软 味道香 同朋友share食都令我好似唔只食左一半 越食越多…(我系叫意粉的…🫣)🍝墨鱼汁意粉配带子蟹肉蟹籽($168)带子睇相都睇到厚肉同煎得好金黄 亦都有唔少蟹肉😆 墨鱼汁好够 沾满全部意粉 带有轻轻蒜味 意粉有咬口 不过食完真系会全个嘴黑晒 有偶像包袱嘅人要留意😂😂🍗炸鸡件配泰式辣酱($82)本身以为系细细粒鸡粒点知鸡件真系旧旧都大大旧好有份量 外皮炸得脆 里面鸡又嫩滑 合格有突😆😆😆🍵抹茶沟泰式奶茶($52)呢杯卖相唔系打卡类但呢个配搭实在好特别 可以自己决定加几多泰式奶茶确实饮到两种味道 唔会其中一样被盖过 名副其实两者沟埋一齐😆☕️脏脏朱古力($58)呢句系次次必叫 除咗因为卖相好靓之外好大卖点系佢系热饮🤭🤭 女仔人家系要尽戒冻饮(中西医都系咁讲😭😭)所以又靓又好饮又热系无敌😆🍰Tiramisu($68)呢个系enco

🧇五香肉丁炒蛋 配沙嗲花生酱 牛窝夫($98)

🍝墨鱼汁意粉配带子蟹肉蟹籽($168)

🍗炸鸡件配泰式辣酱($82)

本身以为系细细粒鸡粒

🍵抹茶沟泰式奶茶($52)

呢杯卖相唔系打卡类
但呢个配搭实在好特别
可以自己决定加几多泰式奶茶

☕️脏脏朱古力($58)

呢句系次次必叫
除咗因为卖相好靓之外
好大卖点系佢系热饮🤭🤭
女仔人家系要尽戒冻饮(中西医都系咁讲😭😭)
所以又靓又好饮又热系无敌😆

🍰Tiramisu($68)

呢个系encore嘅 上次食完觉得太好食 不是平时tiramisu质地 是tiramisu同手指饼大集合 份量又大 系必叫的!🤤🤤