2022-11-02
呢排都好想食牛杂牛筋特别系!所以就去咗间曾经食过觉得OK嘅餐厅买外卖,今次试咗一碗四宝丸面正正常常,白色𠮶只墨鱼丸唔够香,其他𠮶啲合格,鱼蛋好细粒呢度$39 ,外卖盒加一蚊我加咗半磅潮州鱼蛋, $43数一数有13粒一粒$3几都几贵,不过预咗系会俾佢赚好多,因为实在太想食同埋想试吓!食咗两粒觉得几好味,但系又有种后劲系唔知咩味,相信系落咗啲味精或者人工调味,个后劲有啲古怪唔系咁真实!而且其实佢个质感系比较水,但系又有弹性㗎㖞🤣潮州鱼蛋系咪都系咁嘅?加咗一份牛杂,有牛蒡三片(非常薄),估计应该量少比较贵㗎因为出街食不嬲都系呢一款最少嘅最紧要食落好味新鲜有一啲几干净唔会太肥嘅牛肠本身唔系咁钟意食因为觉得好多肥膏,呢个处理得几好所以我有食平时经过成日见到人哋会点金钱肚河粉,所以都估到呢度金钱肚一定唔错㗎啦!另外加咗一份金钱肚,冇令我失望仲有牛筋!牛筋条炆得几入味几够林,软硬程度啱啱好又唔会太咸,不过我觉得贵咗啲,因为佢个外卖盒其实系比正常细一半薄啲𠮶种,不过就$105一份,定系正常价钱?🤣总括而言,呢度嘅牛都好味,食得好好满足个别人嘅服务态度差啲,有个后生女好似唔系几好老皮讲两句嘢都好急躁咁仲
食咗两粒觉得几好味,但系又有种后劲系唔知咩味,相信系落咗啲味精或者人工调味,个后劲有啲古怪唔系咁真实!而且其实佢个质感系比较水,但系又有弹性㗎㖞🤣潮州鱼蛋系咪都系咁嘅? 加咗一份牛杂,有牛蒡三片(非常薄),估计应该量少比较贵㗎因为出街食不嬲都系呢一款最少嘅最紧要食落好味新鲜
平时经过成日见到人哋会点金钱肚河粉,所以都估到呢度金钱肚一定唔错㗎啦! 另外加咗一份金钱肚,冇令我失望 仲有牛筋!牛筋条炆得几入味几够林,软硬程度啱啱好又唔会太咸,不过我觉得贵咗啲,因为佢个外卖盒其实系比正常细一半薄啲𠮶种,不过就$105一份,定系正常价钱?🤣
总括而言,呢度嘅牛都好味,食得好好满足
仲想提一提佢嘅右面,相信比粗面好味,有少少碱水味好正