2016-08-07 82 浏览
今日去士美非路做运动,做完都差不多7点又到食饭时间了,见到成条街都几多野食就行下,见到烧肉都好耐冇去,朋友又冇所谓就入去试下。好彩仲有一张桌系度,不用等位就入得,我地又吾想食咁饱得滞就每样叫少少。价钱每人$190比心目中平…又坚饱添。五品野菜盛合$68:烧野好难吾食菜,但因为我吾食得茄子……好彩待应话可以转翠肉瓜,不用烧都好浓,干身就食得,野菜都新鲜又够甜。原只鱿鱼$88:朋友话一定要食…劲like....黎到都几大只㖞,仲要好厚肉,因有少少酱油关系都有味,不用任何东西味道都够而且好大口感吾难咬。和风什锦刺身沙律$88:食烧野我反而钟意食沙律,酸酸地开胃又吾热气,仲有不少刺身添,最爱青瓜,够脆口又有酱油酸。青柠梳打$28:饮品系烧肉必备,酸酸又有气饮完精神晒又食过。七轮香䓤和牛丼$78:没想到咁好味,肉吾硬仲要好软熟,米煮得刚好和汁一起食好味,䓤仲有酱汁又吾干身,一人一半其实都已经十分饱肚,但好快我地已经食完了。

2016-08-07