2021-11-25
几年前嘅西九龙中心真系好唔同经过装修之后上面发现咗咁多嘅美食行下行下就发现左呢间新进驻嘅汉堡餐厅经过一问职员话食物系即叫即制我就决定试吓呢间非常吸引不过等候嘅时间大约15分钟同朋友倾一阵计好快就有得食叫咗个二人餐168因为今日拣咗两个黑松露芝士牛堡每一个都要加$8,入面可以选择两个汉堡我拣咗呢个系因为我好钟意食黑松露呢个份量汉堡黑松露味非常重而且牛肉汉堡扒又非常厚身咬落去又嫩口肉质唔会干朋友都非常满意仲越食越好味牛肉都算高质素汉堡入边加咗蕃茄同埋生菜非常新鲜食落感觉冇咁油腻包含咗蕃茄同生菜嘅感觉更加新鲜呢个牛肉汉堡真系好出色出色再加上有芝士嘅浓郁配搭简直冇得输真系食到停唔到口另外仲有两款小食配搭我拣咗薯条同埋香辣鸡翼,返到屋企已经冇现场咁脆,但系依然都热辣辣上面放有少少盐,味道调校得非常好鸡翼烧到外皮带有少少脆辣辣地食落更加开胃鸡翼烧过之后入边依然有肉汁鸡肉唔会干身非常满意二人餐可以有两款饮品选择拣咗两罐可口可乐唔使加钱又冻冰冰汉堡加可乐系一个完美嘅配搭食完呢餐真系非常邪恶返去做多一阵运动下次再食