2024-06-15 45 浏览
玉子汤食肉前,谂住点都叫D前菜/汤开下胃先😎叫左碗玉子汤,起初都怕好似味噌汤咁浓,黎到一打开盖,好香蛋味,仲有杂菜同冬菇,饮落清清地几开胃👍🏻👍🏻志盛2人前2人set入面有6款肉,主要系牛,牛有4款,鸡1款,猪1款,份量好足,两个人食岩岩好!盐味牛舌牛舌薄切,基本上放落去每边煎8秒已经食得,好爽口👍🏻可能因为够薄,食多两块都唔会觉得济😋😋😋黑毛和牛小排丰富高密度油花,符合最高等级的油肉比例,细腻油花,入口即化,岩哂钟意入口即溶既朋友👍🏻👍🏻👍🏻黑毛和牛上肩肉上肩肉雪花多,牛既味道同口感夹埋恰到好处,非常柔嫩多汁,具有浓郁的牛肉风味极上厚切牛胸腹柳牛胸腹柳肉味浓、肉汁多!餐厅仲好细心,系上面𠝹花,就算厚切都唔怕要烧好耐,同时𠝹花令口感升华,再加埋浓郁既牛味同肉汁,冇得顶!👍🏻😋😋至于鸡髀肉同无骨小排都有惊喜🥰鸡髀肉一D都唔肥,连鸡皮都少脂肪,肉质好滑,猪小排同平时腩肉唔同,冇腩肉咁肥,夹生菜食一流!
玉子汤

志盛2人前