2023-01-23
🧧🥰💕Happy CNY! 过年前同家人食团年饭,拣左食火锅!😀😀地点方便、唔想食放题,呢间都好唔错👍🐮牛肉都有几款!!最爱牛坑腩片, 中间有弹口嘅筋肉,好够嫩,因为非常新鲜,所以唔使煮太耐,食得安心🥰💕#极级霜降牛颈脊,肉嫩、脂肪都够,单点$268,真心合理,唔系得八片𠮶啲啰🤣🤣🤣🤣🍲先黎个汤底, menu都有成十款俾我地拣,我地拣左鸳鸯锅!四川麻辣鸭血锅同香荽皮蛋豆腐汤😆因为同行有人唔食鸭血,所以走咗鸭血🤓🤓个芫荽汤底好够味,根本唔需要转酱料,😜😜平时乜嘢都点豉油嘅家人,都话唔使再加味😎有味但唔系咸㖞,唔错👍🐄🐂手打牛丸又系非常松软, 写明「手打牛丸」, 好可靠,因为同行家人对牛丸有研究,弹口得黎 😎唔会实实😜总结: 回头机会极高😎#火锅 #团年饭 #围炉 #牛 #手打牛丸 #牛坑腩 #霜降牛肉 #foofies #hkfoodies #hotpot #单点菜单 #小菜 #中式餐厅 #晚餐 #打边炉 #深水埗美食 #foodsearch #explorehk
🐮牛肉都有几款!!
总结: 回头机会极高😎