🐮牛肉火锅专门店 — 616七桌子🐮⬜️牛肉系好色泽鲜艳,鲜嫩爽口,十分肥美,可惜败笔系全部都吾够牛味🙈而牛肉款式好多,有啲刁钻牛部位嘅都有,好似吊龙伴、封门柳、澳洲五花趾、牛上肋等。大部分烚几秒就已经食得😍真系样样都想食晒。汤底方面,虽然拣咗普通牛骨汤底,但到最后成个汤既牛肉味会好重,令我系不停饮🤣整体黎讲,就款试多,但质素就未算话好好。不过值得一赞嘅系服务态度几好,而且港九新界都有分店,都算方便。⬜️ 为食指数:6.5(10分为最多)抵食指数: 7.5⬜️#goeat红磡#goeat铜锣湾#goeat荃湾#goeat元朗#goeat西营盘#goeat大围#goeat大埔#goeat尖沙咀#goeat黄店#616七桌子#火锅#打边炉#火锅#麻辣火锅#红磡美食 #hongkong#hkfoodie#foodstagram#FoodPhotography#foodporn#FoodGasm #foodie#foodoftheday#FoodInTheAir#Delish#InstaGood#InstaFood#Food
🐮牛肉火锅专门店 — 616七桌子🐮
⬜️
为食指数:6.5(10分为最多)
抵食指数: 7.5