2019-01-30 117 浏览
又食打边炉啦,到冬天唔知食咩时候,最好既选择就系打边炉😎今次食豪少少,享受呢次日本黑毛和牛放题宴☺️食食食牛宴餐厅一次过提供晒套装包含既牛肉。首先和牛出场,有3个部分可以食,由瘦到肥,肉质不同,口感都有唔同层次。牛味十分浓郁,个一刻觉得今次系味蕾既升华。除左和牛之外,仲会提供其他产地既牛肉。虽然味道上唔及得上和牛,但系比起之前去其他食牛既打边炉,质素值得欣赏。当然除左牛肉,仲有猪肉同鸡肉可以选择,不过都系食牛抵食啲😂呢个套餐仲有附送和牛寿司和刺身😍和牛脂肪含量啱啱好,见到一条条脂肪花纹好靓,就可以预知到味道会有几好味。服务员系烧之前会好贴心问下你,牛要几成熟,会系你面前烧,即刻觉得成件事完美左😆和牛刺身更加系意外之喜,之前自己对牛刺身都有少少犹豫,惊会好重口味,当我见到一片片摆得靓靓既刺身,一于一试,试完绝不后悔✌️唔会话食到牛嘅酥味,因为入口即溶,实在太完美了😂如果再食多几片会更好😂牛当然系重点啦,但系都要食下其他嘢。海鲜都系打边炉必备,都有7样可以食,呢款海鲜拼盘都系事先提供,唔需额外叫。出面仲有会其他菜式可以选择,但系自己净系食牛同海鲜已经好饱😂下次再战
又食打边炉啦,到冬天唔知食咩时候,最好既选择就系打边炉😎

今次食豪少少,享受呢次日本黑毛和牛放题宴☺️食食食牛宴

呢个套餐仲有附送和牛寿司刺身😍和牛脂肪含量啱啱好,见到一条条脂肪花纹好靓,就可以预知到味道会有几好味。服务员系烧之前会好贴心问下你,牛要几成熟,会系你面前烧,即刻觉得成件事完美左😆