餐厅: 士林台灣麵
资讯:

2024-06-26 530 浏览
响元朗有一间开左好耐既台湾餐厅,主打食台湾牛肉面,太耐无去台湾,一于试下呢间‘’士林台湾面‘’😆⭐️红烧牛肉面呢度面食可以选汤面或干拌面,我选左红烧牛肉汤面,一啖饮落去好香牛肉味,个汤咸左少少,牛肉有3大旧,半筋半肉好淋好入味👍面质弹牙,吾系出面普通餐厅果种,食得出个面底有花心思⭐️盐酥鱿鱼须鱿鱼须分量好多,个炸皮好酥脆,食到停吾到口,鱿鱼新鲜弹牙,吾会炸到好老,调味岩岩好😋⭐️香芋珍珠奶茶叫主食既话饮品加12蚊就有,珍珠就加多2蚊,一共加左14蚊,香芋味吾够,味道有d假,下次都系叫返普通既珍珠奶茶啦😂

⭐️红烧牛肉面

⭐️盐酥鱿鱼须