2020-05-22
疫情终于都稳定落泥,个个都出街食饭,我都开始写返食评太古城间night markxt换做春水堂,讲真,铜锣湾果间都几难食,唔会再去。不过,呢间新开有惊喜㖞珍珠细细粒,有部分偏冧融融地。奶味偏淡,都有茶味,整体都唔错,唔会死甜牛肉有4旧,牛筋有6旧,两样都好入味同冧面都烟韧,汤有蕃茄味,偏油。一般,左边两格好求奇,调味都冇。鸡翼算嫩,但炸粉唔均匀,唔热又唔脆个汤太咸,我会建议大家可以单点鸡翼同鲁肉饭,其他野可以悭返。最好味系甜品铁观音雪糕系如此浓,法式吐司又松又香,个汁应该系黑糖,整体配合得好好顺带一提,环境宽敞,枱与枱之间有空间,虽然人多都应声,但安全防护方面做得唔错。全部餐牌我已经另外上载晒俾各位参考如果你钟意我今次既分享,请你马上立即宜家就俾个♥️同关注我😬按我个头像然后按「关注」🙇🏻♀️
全部餐牌我已经另外上载晒俾各位参考
按我个头像然后按「关注」🙇🏻♀️