2022-07-19 41 浏览
又喺西环旧屋附近揾嘢食,见到呢间餐厅除左门面好靓,最令到我哋留意到嘅系餐厅门口写住消费可以抽演唱会飞,所以我同家姐又冲入去食嘢兼睇吓可唔可以参加抽奖。😂😂Lunch有套餐,价钱尚算合理,网上见到个个都食龙虾汤牛角包,两样都系我钟意,一定要试啦,牛角包嚟到见到新鲜焗起脆卜卜,一切开入边龙虾汤喷出嚟,外脆内软加埋龙虾汤真系极之美味,回味无穷。主菜叫咗咖哩和牛面额,牛肉非常软腍,有牛味好香好好味,咖哩少少辣特别开胃,捞白饭食一流。另外蟹肉伊面我觉得有少少中式嘅感觉,蟹肉丰富,每啖都食到蟹肉感觉好满足,食伊面多数俾人感觉都会好溜,但可能因为好味道所以我同家姐极速食晒。最后甜品叫咗焦糖炖蛋,焦糖面脆卜卜,炖蛋唔会太甜而且好香滑,有蛋味,作为一个午餐嘅完结,真系非常满足,如果俾我哋赢到演唱会飞就更加圆满呢(发梦中)🤣🤣