2023-12-05 411 浏览
星期六,大约十二点九嚟到,好彩唔使等位, 迟十分钟就已经 有人龙, 入到去觉得座位比较迫夹。我哋 order咗一个all day breakfast ,一个鸡丝沙律, 两个都配咗餐汤同牛角包, 仲加$叫咗件蓝莓cheesecake。个沙律几清新, 全餐觉得最好味嘅就系牛角包 ,无论系配餐汤嘅细细地牛角包,定还是all day breakfast入面个大大牛角包,都好松脆又有层次感。唯一美中不足就系楼上几层嘅商场栏杆可以直望到餐厅,感觉好似冇乜安全咁,同埋欠卫生, 如果加个半透光顶篷就perfect ,anyway ,overall食物都算ok啦 ~🌈三个人食咗 340几蚊, cp值都算系咁啦, 有机会下次再嚟。😋