2022-12-11
🍜🈶️朋友最近转左系尖沙咀返工🧑🏻💻佢话佢公司附近有间食粉面嘅小店啲「崩沙腩」超正✅即刻去试吓先🍜招牌八宝河 $60🌈呢个「招牌八寳河」里面材料丰富😍乜都🈶️❤啱晒样样都想试嘅我呀😋八宝🈶️牛筋、贡丸、牛丸、牛腩、鱼皮饺、牛肚、墨丸、鱼蛋🍡我最喜欢系牛筋同牛腩💕两样都够晒又入味💯特别在呢度可以+$8转伊面😍转米线、米粉、公仔面都试过🍜但系转伊面就真系第一次喇🍜因为我平时都劲钟意食伊面架❤所以见到梗系要试吓啦✅原来伊面同招牌八宝都超夹架💯正呀喂🥳下次我一定一定要早啲黎试埋佢哋好早买晒嘅「崩沙腩」呀😍期待期待🥳🥳🍜鱼王鱼面 $58🌈我地另一碗我就叫「鱼王鱼面 」🍝佢个面真系用鱼做㗎❤呢度嘅鱼面比出面食过嘅更加粗身😋所以佢嘅口感系好、好、好弹牙架💯店员上枱𠮶阵仲会过嚟帮你加啲好香嘅麻油上啲面上面添✅劲香呀😋喜欢食鱼嘅就啱晒噜🍜里面仲🈶️鱼蛋、鱼片头、鱼皮饺添💯鱼🐟呢碗真系全部都系鱼❤「鱼王鱼面」当之无愧呢👍👍🥬 健康啲❤加多咗份菜心 $12🔥 炸鱼皮 $20:见到佢地嘅炸鱼皮一袋袋包好❤鱼皮外表又超新鲜✅食入口仲劲脆口添🔥必食🥳🥳☕️ 热利宾纳 +$8/杯
🍜招牌八宝河 $60
🍜鱼王鱼面 $58