2019-05-07 13 浏览
朋友知我中意食牛肉面,就带左我黎呢间西环既小店,呢度既面条都系手打既!黎到发现都几多人黎食,果然好野传千里!店面装修温馨有格调,先叫左一份卤水鸡翼,呢个系老板推荐我地叫既!卤水鸡翼都几大只,味道够浓,唔会得表面,内里既鸡肉都入哂味,非常不错呢!到我最想试既招牌红烧牛肉乔麦面,汤底超级浓郁,饮得出非常足料唔系味精汤,乔麦面面质好弹牙又有咬口,自家制的确系唔同d,同埋都会更健康!值得一提系佢地既萝卜劲好食,完全吸哂牛肉汤既精华,又煮到好软,正!见到人地饮酸梅汤,我都忍唔住叫左杯,呢个仲加左桂花同薄荷,饮落更加清爽!酸酸地十分开胃呢!呢度既食物性价比高又抵食,绝对会再黎啊!